Sneakers fris en schoon | Actie!

Sneakers-schoonmaken-verzorgen-shoeshiners-schoenmaker-Randy

Vanuit onze schoenmakerijen in Rosmalen, Berlicum en Heesch bieden wij professionele sneaker cleaning aan. Met de stoomreiniger maken we eerst uw sneakers of sportschoenen even helemaal schoon en firs. Daarna gaan ze kort in de sneakeroven, zodat ze snel droog zijn voor verdere behandeling en reparaties. Met hoogwaardige sneakercleaning producten onderhouden en verzorgen we de sneakers. Wij geven de boost die uw sneakers nodig hebben en zorgen dat u er langer van kunt genieten.

Sneakers schoonmaken verzorgen shoeshiners schoenmaker sneaker cleaning

Het zijn de zonnesteek weken! Heel de maand Juli krijg je 50% korting op je 2e paar sneakers als je ze bij ons professioneel laat cleanen! Wie van jouw vrienden kan wel een paar schone sneakers gebruiken? Neem hem of haar mee naar Shoeshiners in Berlicum, Rosmalen of Heesch!

 

Opzoek naar een wondermiddel om je verkleurde sneakers weer mooi helder wit te krijgen? Lees dan ook even dit artikel over Collinil Sneaker White. Kijk ook eens op de Instagram pagina van Shoeshiners, daar laten we dagelijks het verschil zien van voor en na een sneakercleaning behandeling.

Witte sneakers schoonmaken verzorgen shoeshiners sneaker cleaning

Kijk ook eens op de Instagram pagina van Shoeshiners, daar laten we dagelijks het verschil zien van voor en na een sneakercleaning behandeling.

×