Carbon Leather Care

Schoen verzorgingsproducten doen meer dan alleen schoonmaken. Ze herstellen ook de soepelheid van het leer en brengen de kleuren terug tot leven.

Leer is een natuur product met speciale kwaliteiten die het tot een perfect materiaal voor schoenen maken. Het is scheur-bestendig, houdt je voeten warm en het beschermt. Tegelijkertijd is het een flexibel en ademend materiaal, wat inhoudt dat het vocht van buiten naar binnen kan migreren. 

Maar ondanks al deze kwaliteiten heeft leer één Achilles hiel: het is gevoelig voor uitdroging. Zodra dit gebeurt is het gevoeliger en is het nodig het materiaal te hydrateren om te voorkomen dat het scheurt. 

Carbon Leather Care zorgt voor deze hydratatie. Dit specialistische leer product herstelt alle verloren voedingsstoffen, dankzij ingrediënten zoals Aloe Vera en andere waardevolle olie. Leather Care kan ook vervaagde kleuren herstellen, niet alleen in leer maar ook op mesh, canvas en synthetisch leer.

Nu heb je slechts één product nodig voor je hele sneaker collectie, zowel voor verzorging van leer als het herstellen van kleur, ongeacht het materiaal. Gebruik het product regelmatig en je sneakers zullen nog jaren meegaan!

×