Carbon Odor Cleaner

Om schoengeur effectief tegen te gaan, heb je meer nodig dan alleen deodorants, die alleen de symptomen tegengaan in plaats van de oorzaak te verwijderen.

De meeste deodorants werken door de bacteriële afbraak van zweet te voorkomen, wat verantwoordelijk is voor onaangename geuren. Dit betekent echter dat je je sneakers moet behandelen voordat geuren zich in de eerste plaats ontwikkelen. Zodra het proces is gestart, kunnen conventionele schoendeodorants de geur slechts maskeren.

De Carbon Odor Cleaner doet meer: ??het krijgt de wortel van vervelende geuren door zich te binden aan de moleculen die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van deze. Bij regelmatig gebruik garandeert de ODOR CLEANER totale frisheid, zelfs in schoenen die je altijd draagt. Onaangename geuren worden verslagen voordat ze de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Alle sneakerfabrikanten raden af om hun schoenen in de wasmachine te reinigen, vooral als de schoenen leren onderdelen bevatten. Hier komt de Odor Cleaner binnen: je sneakers worden hygiënisch schoongemaakt en ze geven ook dat pas gewassen gevoel.

Je kunt de Odor Cleaner overal gebruiken waar vocht kan leiden tot muffe geuren – niet alleen op uw favoriete sneakers. Het werkt ook snel en effectief op caps en sporttassen, en op textiel zoals overhemden en handdoeken.

Spuit gewoon al je spullen royaal in, bij voorkeur als het vochtig is, omdat het actieve bestanddeel wordt geactiveerd door vocht.

×