Collonil Organic – Duurzame verzorging met natuurlijke ingrediënten

Wie bewust omgaat met het milieu gaat ook bewust om met zijn schoenen, althans dat denken wij. De Organic lijn van Collonil is perfect voor de bewuste consument.

Alle producten bevatten ten minste 90% natuurlijke ingrediënten en de producten zijn 95% biologisch afbreekbaar. De complete range is oplosmiddelvrij en bevat geen drijfgas, daardoor kan het ook perfect in gesloten ruimtes gebruikt worden. 

Collonil Organic Bamboo Lotion

Collonil Organic Bamboo Lotion: reinigt en verzorgt met bamboe! Natuurlijke bamboe extracten voorkomen vochtverlies en beschermen tegen uitdroging. Geschikt voor gladleer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.

Collonil Organic Protect & Care

Organic Protect & Care: beschermt en verzorgt met olijfolie! Beschermt effectief tegen vuil en vocht. Geschikt voor gladleer, suède, nubuck, textiel en materiaalcombinaties.

 

Collonil Organic Shine & Care

Shine & Care is een verzorgende emulsie met natuurlijke was en avocado olie. Na een korte inwerktijd verkrijgt het leer door opwrijven een briljante glans. Geschikt voor gladleer (met klimaatmembraam)
Bevat geen oplosmiddel en drijfgas.

Collonil Organic Cream

Hoogwaardige ingrediënten zoals carnaubawas en macadamia olie verzorgen het leer en maken het zacht. Natuurlijke grondstoffen voeden het leer en verhogen de visuele uitstraling en touch. Dit maakt het een compleet vegan product! Geen siliconen, geen fluorcarbon hars, vrij van oplosmiddelen.

 

×