Hoe maak je je schoenen schoon na Paaspop?

Collonil Clean & Care Pompflacon

Geweldig toch, dit weer! Als jij 1 van de 3 miljoen mensen bent die dat ook dachten en naar Paaspop gaat dan herken je dit probleem vast een zeker komende week. De mooie sneakers waar je mee stond te pronken zijn kei vies. Daar hebben wij natuurlijk de oplossing voor!

Collonil Clean & Care Pompflacon

Collonil Clean & Care Pompflacon

Deze zeer handige Reinigingsspray Classic Clean & Care van het merk Collonil is het ideale middel om uw ‘vieze’ schoenen er weer mooi en schoon uit te laten zien.

Het is een schuim dat u met een schone droge doek zachtjes over uw schoenen moet wrijven. Het vuil dat op uw schoenen zit zal dan los laten, waarna u het vervolgens met een vochtige doek er netjes af kan halen.

Zo worden uw schoenen niet alleen schoon, maar krijgen zij ook een goede bescherming en blijven uw schoenen langer in een goede conditie. U kunt dit middel gebruiken voor alle leersoorten, textiel en alle high-tech- en softshell materialen.

Voorkomen is beter dan genezen

Om nu te zorgen dat je de volgende keer goed voorbereid op pad gaat gebruik je de Carbon Pro spray. Dit middel creëert een barrière tegen vuil en vocht, maar laat de schoen wel ademen. Ideaal toch?

Mocht het nu écht niet lukken om ze schoon te krijgen, kom dan snel langs de winkel voor goed advies en een professionele cleaning beurt.

 

×