Carbon Midsole Cleaner – Reinig je zolen

Veel vlekken kunnen worden voorkomen door gebruik te maken van onze sprays zoals Carbon Pro. Voor alle andere vlekken komen onze specialistische producten kijken.

Een goede waterdichtheid is nog steeds de beste manier om je sneakers schoon te houden. Het voorkomt dat vuil in de schoen komt en zorgt ervoor dat het op het oppervlak blijft, waardoor het gemakkelijk kan worden weggeveegd. Een andere tip van de professionele sneaker cleaner is om regelmatig je schoenen te poetsen. Dit verwijdert dagelijks vuil voordat het in kan dringen in je schoen.

Zelfs als je dit advies trouw opvolgt, lopen je sneakers nog steeds het risico hardnekkige vlekken te krijgen in allerlei situaties. Maar wees nooit bang!

Onze CARBON-serie bevat gespecialiseerde producten voor ieder deel van je schoen. Wanneer handmatig reinigen van je zool met een borstel of spons niet meer werkt, komt onze Carbon Midsole Cleaner te hulp. De Cleaner lost het vuil op waardoor je het met lichte druk simpel van je zolen veegt. Het product is geschikt voor alle typen zolen. Gebruik het niet op de rest van de schoen want het kan lak aantasten. 

×