Cleaning foam voor je sneakers

Het tweede reinigingsproduct uit de Carbon Lab range is de Cleaning Foam. Dit product is ideaal voor je sneakers, lees hier waarom!

Een goede waterdichtheid is nog steeds de beste manier om je sneakers schoon te houden. Het voorkomt dat vuil in de schoen komt en zorgt ervoor dat het op het oppervlak blijft, waardoor het gemakkelijk kan worden weggeveegd. Een andere tip van de professionele sneaker cleaner is om regelmatig je schoenen te poetsen. Dit verwijdert dagelijks vuil voordat het in kan dringen in je schoen.

Zelfs als je dit advies trouw opvolgt, lopen je sneakers nog steeds het risico hardnekkige vlekken te krijgen in allerlei situaties. Maar wees nooit bang!

Onze CARBON-serie bevat gespecialiseerde producten voor ieder deel van je schoen. Wanneer droog reinigen met een borstel of spons niet meer kan, komt onze CLEANING FOAM te hulp. Het schuim dringt diep door in leer en textiel om vuil uit elke porie te halen. Je hoeft de CARBON CLEANING FOAM zelfs niet met water te mengen. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken om toe te passen – zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Als laatste afwerking veeg je eenvoudig met een vochtige doek na en laat je je sneakers drogen. Je sneakers zien er weer als nieuw uit.

×