Zeeman lanceert opmerkelijke sneakers

Waarom opmerkelijk? Er zit een enorm prijsverschil tussen de twee sneakers! Waar zit dit enorme verschil ‘m nou in? Dit is wat Zeeman zich ook afvroeg en produceerde beide sneakers. De ene een simpele sneaker, de andere een limited edition, high end sneaker.

Basic-Z

De Basic-Z is een sneaker die we van de Zeeman mogen verwachten. Het is, zoals de naam al zegt, een basic sneaker met een laag prijsje. De sneaker is in grote aantallen (20.000 st.) geproduceerd, het vervoer gaat over zee (de goedkoopste manier) is ver van te voren gepland. Er zijn simpele productfoto’s gemaakt en de schoen heeft geen verpakking. Voor €12,99 zijn ze helemaal van jou!

 

Hybrid-Z

De andere variant, de Hybrid-Z is een limited edition, high-end sneaker van €200! Bij deze sneaker is extra aandacht besteed aan het design de kwaliteit en het draagcomfort van de sneaker. Het is geproduceerd in een kleine oplage van 500 stuks en zijn ze last minute geleverd. Daarnaast is er veel geld gestoken in de luxe schoenendoos en de marketing van het product. Verschillende instagram influencers hebben meegedaan in de marketingcampagne van het product. De sneaker is exclusief verkrijgbaar via pop-up stores of een online loting!

Officiële lancering

Op 31 mei 2019 wordt de Hybrid-Z officieël gelanceerd! Wil je ze hebben? Houdt de online raffle en exclusieve pop-upstores goed in de gaten. Succes!!

Dit bericht is gepost in Style. Bookmark de link.
× Hi, hoe kan ik helpen?