Waarom je echt schoenspanners nodig hebt

Schoenspanner de Luxe Productfoto

Als je dit blog leest ben je waarschijnlijk bovengemiddeld geïnteresseerd in het goed onderhouden van je schoenen.  Logisch, ook iets waar je trots op mag zijn! 

Er zijn een paar belangrijke onderdelen van je onderhoudsroutine die we de komende tijd gaan bespreken op dit blog en schoenspanners vormen de basis hiervan.

Waarschijnlijk heb je meer dan 1 paar schoenen in de kast staan die je over langere periodes niet draagt, bijvoorbeeld geklede schoenen, dat extra paar zaken schoenen wat matcht met dat ene pak en die felle sneakers voor de zomer. Om krimp, nare luchtjes, plooien en scheuren tegen te gaan zet je deze het beste weg met spanners er in. 

Voor al deze schoenen bestaan er aparte spanners in verschillende prijscategorieën en met verschillende mogelijkheden. 

Leren Schoenen

Voor je klassieke leren schoenen raden wij onze luxe Cederhouten Schoenspanners met gouden knop aan, om deze gemakkelijk te kunnen plaatsen en verwijderen uit de schoenen. 

De cederhouten spanners hebben ook nog eens als voordeel dat de schoen goed droogt en dat geuren worden geabsorbeerd en verdreven door een heerlijk rijke houtgeur. De spanners hebben in de neus ook een automatisch spanmechanisme in de breedte. 

Na een aantal jaar is het aangeraden om met een zeer fijne korrel het oppervlak van de schoenspanners te schuren, dit om de werking te verbeteren. 

Wil je meteen al je schoenen goed onderhouden, maak dan gebruik van onze Combo Deal, 5 paar spanners voor een scherpe prijs!

Schoenspanner de Luxe Productfoto

Sneaker schoenspanners

Om je sneakers op vorm te houden hebben we onze speciale sneaker schoenspanners, dit is de goedkopere variant van de luxe schoenspanners, met een houten greep in plaats van een gouden knop. De werking van de spanner is exact hetzelfde.

Ook hier kun je gebruik maken van een scherpe Combo Deal.

Laarzenspanners

Laarzenspanners zorgen ervoor dat je laarzen in top conditie blijven. Dankzij de spanner blijft de schacht van je laars mooi in model, dit voorkomt scheurtjes en kreukels in het leer. Het hout neemt snel vocht op en geeft een aangename geur af. Natuurlijk ook zeer geschikt voor paardrijlaarzen. 

Met het handvat zijn de spanners eenvoudig te plaatsen en weer uit de laars te halen. De lengte van het cederhout is 35cm.

×