Suède schoenen schoonmaken – 5 tips!

Zo maak je suède schoenen schoon, wij geven 5 tips!  

 

Collonil Suede Combi borstel messing
1. Suède Borstel

De suède borstel heeft 2 kanten, een rubberen kant om vuil te verwijderen en de andere kant om het suède weer mooi op te ruwen.

De schoen moet droog zijn voordat je gaat borstelen. Borstel 1 kant op om de haartjes weer omhoog te laten komen.

2. Suède Gum 

De suède en nubuck cleaner is een rubberen gum om vervuiling van suède te verwijderen en het op te ruwen. Echt een topproduct!

 

 

Collonil Clean & Care Pompflacon

3. Suède reiniger: Collonil Clean & Care

Deze zeer handige Reinigingsspray Collonil Clean & Care is het ideale middel om uw ‘vieze’ schoenen er weer mooi en schoon uit te laten zien. Het is een schuim dat u met een schone droge doek zachtjes over uw schoenen moet wrijven. Het vuil dat op uw schoenen zit zal dan los laten, waarna u het vervolgens met een vochtige doek er netjes af kan halen. Zo worden uw schoenen niet alleen schoon, maar krijgen zij ook een goede bescherming en blijven uw schoenen langer in een goede conditie. U kunt dit middel gebruiken voor alle leersoorten, textiel en alle high-tech- en softshell materialen.

 

Collonil Suede+Nubuck Zwart Spray Spuitbus

4. Herstel de kleur met suède spray

Onze Collonil Suede + Nubuck spray herstelt de kleur van het suède met voedende pigmenten. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om kleur daadwerkelijk te herstellen en in een kleurloze variant die de bestaande kleur opfrist. 

Collonil Carbon Pro Spray Can

5. Bescherm je suède schoenen met Carbon Pro. 

Last but not least, de Carbon pro spray beschermt het suede tegen alle invloeden van buitenaf. Of je nu in de regen loopt op een festival, of een ijsje erop laat vallen, het glijdt er zo vanaf. 

× Hi, hoe kan ik helpen?